Uw wagen verkopen?

Vul onderstaand formulier aan en wij contacteren u zo snel mogelijk met een onweerstaanbaar aanbod!

Uw wagen verkopen aan verkoopuwwagen.be

Alle wagens aan een eerlijke prijs

Wij kopen alle wagens op: personenwagens, bestelwagens, pick ups, wagens met schade of een hoge kilometerstand. Vul het bovenstaande formulier in en wij contacteren u zo snel mogelijk met een aanbod dat u niet kunt weigeren.

 

Een snelle & correcte service

Na ingave van het bovenstaande formulier contacteren wij u voor de verdere afhandeling van de verkoop. Afhankelijk van de drukte en de afstand tot onze depot worden verkopen meestal afgehandeld binnen de 24u.

Gratis ophaling bij u thuis

Doordat wij werken met onze eigen ophaaldienst, garanderen wij dat we na het maken van de compromis we uw wagen binnen de 48u bij u thuis komen ophalen. Zo hoeft u zelf niets te doen, en dit binnen heel België.

Over verkoopuwwagen.be

Verkoopuwwagen.be is een jong en dynamisch autobedrijf , gespecialiseerd in de aankoop van alle tweedehandswagens. Via ons online aanmeldingsformulier kunnen zowel particuliere als professionele verkopers hun tweedehands wagen aanmelden.

Uw aanvraag werd goed verzonden

Uw gegevens werden goed verzonden! Wij nemen zo snel mogelijk contact op met u voor de verdere afhandeling van de verkoop.

Alvast bedankt